7.7.2013

Ehkä väsyttää vähän mutta nyt ei nukuta




Hello again my deers. Eilen oltiin Kuhmoisissa kavereiden mökillä. Päivän ohjelmassa oli uimista, sorsanpoikasia, hyvää ruokaa, uimista, saunomista, sorsanpoikasia, uimista, savusaunaa sekä sorsanpoikasia, lisää hyvää ruokaa ja uimistauimistauimista. Ihan perussettiä siis. Koska joka kerta ku käydään siellä, se päätyy siihen, että vietetään lähes koko päivä paksun styroks/vaahtomuovilautan kanssa keskellä järveä. Ja loppuaika sitten syödäänkin ja syötetään sorsia, jotka on niin kesyjä, että hyppii syliin leivänpalan perässä.


Viimenen uintikeikka tehtiin Juhon ja Idan kanssa joskua vähän ennen tän kuvan ottoo eli joskus puolelta öin. Siinä vaiheessa vesi alko tuntuu jo vähän kylmältä joten katottiin loppujenlopuks parhaaks mennä nukkumaan.


 Pari kuvaa viimeviikolta, ku makasin riippukeinussa lukemassa bilsaa. Oon lukenu jo 2/5 kirjaa, ja kolmas, neloskurssi, on kovaa vauhtia menossa. En vaa yhtää tykkää ku sielt yhtäkkiii ilmestyy tollasii donitsi kuvii...:(

Torstaina olin Annan ja Idan kaa. Käytiin Vantaankoskella hengailemassa ja oli mukavaisaa nähdä muitakin ku omia tyyppejä.
Älkää kysykö, miksi näytän noin kärsivältä. Mä en todellakaan tiedä.

Siinä kaikki tältä erää, koitan kirjottaa teille jotain parinviikon sisällä. Heippaa.

Riima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti