8.2.2015

Vois lojua sunnuntaisin vain matolla ja juoda kahvia



Harvinaisen rennonletkeä sunnuntai. Tuuli vinkuu nurkissa, mutta taivaalla on havaittavissa auringoksikin kutsuttu omituinen valoilmiö. Täydellistä sunnuntaimusiikkia, kävelylenkki metsässä ja teetä, just sitä parasta eli Karibian aurinkoa.

Perjantaina mulla oli se muka paljon pelätty, viisisivuinen typografian tentti. No hupsaa, suurimpaan osaan tehtävistä pystyi vastaamaan yhdellä sanalla tai korkeintaan lauseella. Ja olihan siinä pari "yhdistä viivalla"-tehtävääkin. Olin valmis tunnissa. Nauratti.
Samana iltana vietettiin Juhon kanssa sisarusten välistä laatuaikaa ja käytiin katsomassa uudenuutukainen Lovemilla-elokuva Flamingossa. Näytöksessä oli meidän lisäks ainoastaan kahden tytön porukka, joten levittäydyttiin mahdollisimman isosti siihen keskelle koko salia ja jaettiin oikein sopuisasti melko valtavat leffaeväämme. Itse leffasta  sen verran että olihan se taattua Lovemilla sekoilua avaruusolioineen, robotteineen, avaruusmatkailuineen ja lentävine ruumiineritteineen, vaikkei ehkä ihan sarjan tasolle yltänytkään. Viihdyttävää.


Eipä sitten muuta tähän väliin,
Rimppa


1 kommentti:

  1. TAI LUKEA ÄÄNEEN KIRJASTA LAUSETA
    OIS HUOOOOOLETONTAJA
    POIS RINNASTA MYKKÄ SOLMU
    EIKÄ AINA
    NIIN IKÄVÄ NYYH NYYH

    VastaaPoista