21.12.2015

Ja täyttää riemu tumman sydämen, taika joulun pohjoisen

Hellurei pitkästä aikaa ja hyvejä jouluja!

Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt taas jo hyvä tovi, jonka olen käyttänyt lähinnä sairastamiseen ja kouluasioiden stressaamiseen. Joka tapauksessa viimeviikolla oli viimeiset näytöt ja perjantaina aamupäivällä joulujuhla, jonka jälkeen vapauduin joululoman viettoon.



Loma aloitettiinkin perjantai-iltana sitten oikein perinteikkäästi joululauluilla, kun Raskasta Joulua -poppoo rantautui tänä vuonna pääkaupunkiseudun keikalleen Espooseen Metro Areenalle.
Taas kerran ihan mahtavaa, kun kaikki parhaat (Nightwish-kietueen välipäiväksi vartavasten joululauluja Belgiasta laulamaan lentänyttä Marcoa ja muuten vaan kiireistä J.Aholaa myöten) nousivat samalle lavalle.

Kolmas rivi kutsui jälleen ja tietysti koko vuoden odotetuin yhteislaulutilaisuus, perinteinen herra Hietalan valvoma Varpunen jouluaamuna laulettuna niin lujaa kuin keuhkoista lähtee, tottakai useampaan kertaan, koska eihän se ikinä mene ekalla putkeen.



Keikan eeppisin tapaus sattui jossakin siinä loppupuolella, kun onnistuin nappaamaan Erkan lavalta viskaaman plektran suoraan ilmasta ja äimistettyä sillä kopilla puolet ympärillä seisseistä ihmisistä. (kavereiden lisäksi myös joku random nainen oli ihan innoissaan onnittelemassa mua suorituksesta...:D) Mielestäni oon kyllä ansainnut sen plekun, onhan tässä nyt kuitenkin oltu jo melkein yhdeksän vuotta senkin miehen fani...(Tässä pitää tietää Ari Koivunen...)




Lauantaina ajettiin sitten taas melkein samalla kaveriporukalla uudestaan Espooseen, kun mentiin Sanna-Marille pitämään pienimuotoisia pikkujouluja. Syötiin melkoisesti ja naurettiin hupsun kissan tempauksille.

Nyt lopettelen tähän, vietteäkää kiva joulu!
Rimppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti