28.2.2017

This is the life you lead, your moment's now

Perjantaina oli taas keikkailta.

Aloitettiin ilta tutusta ja turvallisesta Jyväsestä. Päivitettiin kuulumisia ja pelattiin Kimbleä ja Unoa. Huudettiin ja naurettiin ihan liikaa ja Anna kävi toivomassa DJltä ikivihreää klassikkoa vuosien takaa (ei se oikeesti ollut niin ikivihreä)
Sit puol yhentoista aikoihin siirryttiin varsinaiseen keikkapaikkaan, ehkä kolmensadan metrin päähän, meidän porukassa ikuisuuksia nimellä Kaljakellari kulkeneeseen Bar nr. 1: seen. (jossa kyllä ihan oikeasti oli vielä varmaan vuosi sitten eri niminen baari, se  sama, jossa oltiin aikanaan penkkarijatkoilla)







Ennen illan artistien saapumista lavalle kuunneltiin karaokea ja jatkettiin juttutuokiotamme.

Itse keikkahan olikin taas oikein viihdyttävä biisivalintoineen ja välispiikkiläppineen. Saatettiin nauraa aika kovaa välillä.
Yleisön biisitoive huuteluun vastattiin näennäisesti, mutta esiintyneen osapuolen tietäen suuri osa niistä biiseistä oli jo valmiiksi sillä settilistalla.
tää on kyl hieno
Keikan jälkeen vessajonossa tutustuttiin uusiin fani-ihmisiin (joista yks tuli jo ennen keikkaa juttelee mulle, kun oli tunnistanut mut sen ig-seuraajista :D) ja oltiin osana hämmentävää tulitikkujen diilaustapahtumaa:

"Onks teil jo Ari Koivunen -tikkuaskit?" 
    -Ei 
"Haluuttekste?" 
    -Todellaki!

Sit kuunneltiin taas vähän karaokea ja norkoiltiin yhteiskuvien toivossa lavan reunalla.

Sunnuntaina sen sijaan käytiin ihan superpitkästä aikaa lukiokavereiden kanssa syömässä Vapianossa. Oli mukavaa sekin. Vois yrittää niitäki nähä tolleen koko porukalla useemmin ku kahen vuoden välein...

Rimpe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti