9.10.2017

Our knowledge equals guess, when we’re content with less

Mulla on jostain syystä vähän sama fiilis kun lokakuussa 2011. Oon siitä iloinen, se oli hyvä lokakuu.
Ehkä se on joka paikan täyttävien keltaisten lehtien ja Amoralin Beneathin ansiota. Tai sen, että aion potkia itseni ja Sanna-Marin jälleen kerran väkisin sisään Levykauppa Äxän ovista keskiviikkona. Tai sen, että meen katsomaan perjantaina Suomen musiikkiteatterin We Rock! Heavyrock night -showta ja nään Koivusen ekaa kertaa yli puoleen vuoteen, mikä on varmaan pisin aika jonka oon ollut näkemättä sitä sitten vuoden 2013. Kuka näistä nyt sitten tietää.



Viime viikolla oli eka tentti. Tulevaisuuden työyhteisön ryhmätentti, jossa piti kirjoittaa ryhmissä kaksi esseetä ja joista toinen kustiin oikein huolella, kun ei ees oikeesti tiedetty mitä siinä kysyttiin ja kirjoitettiin oikein ansioituneesti täysin ohi aiheen. No, eipä kyllä oltu ainoita, koska niin tais tehdä kaikki muutkin. Hups.

Viime viikolla aloitettiin myös kattoo Juhon kanssa Skamia vielä kertaalleen alusta, ennen sen mahdollista poistumista yle areenasta joulukuussa. Ollaan tajuttu monia uusia juttuja siitä, mitä ei ennen olla ja nyt mun pää on ihan täynnä norjan kieltä ja Nooraa ja Isakia ja Eveniä ja kaikkia muita. Huhhuh. Vielä se neljäs kausi katsomatta.

Kävin yks päivä kuvailemassa jopa ihan oikean kameran kanssa, joten jaan kanssanne muutaman onnistuneimman otoksen.



Ja hei, loppuun haluaisin vielä jakaa muutaman syysmusavinkin!
Omia suosikkilevyjä loka-marraskuulle on:

Amoral - Beneath (tää on siis kyllä muutenkin mun ultimaattinen lempilevy, mut toimii erityisesti syksyllä)
Amoral - Fallen leaves and dead sparrows
Alavala - Minuntai
Nightwish - Dark passion play
Tiktak - Myrskyn edellä

(+Katri Ylander - Valvojat, vaik tää onkin enemmän kyllä sunnuntaimusiikkia...)

Rimbs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti