29.7.2012

Hirmuliskojen yö

Heippa taas.
Ihan ekas pahoittelen sitä, ettei mulla ole niin minkäänlaista kuvamateriaalia parista viime päivästä, mutta asiaa sitäkin enemmän, joten tästä tulee nyt vaan pelkästään aika tylsä teksti.

Okei, viikonloppuna oltiin mökillä. Oli ihan sikahyvä sää niiku varmaa joka paikassa tänä viikonloppuna. Ajeltiin veneellä ympäriinsä melkein koko lauantaipäivä ja loydettiin mm. 3 uutta rantaterassia veneväylän varrelta. Ois saanu ihan tosi mageita ja hienoja kuvia siitä välkyvästä ja kimaltavasta merestä, mutta joku urpo unohti ottaa kameran mukaan.

Sitte viime yönä seurattiin äitin kanssa luonnon omaa järisyttävän hienoo strobovalo-showta. Alkuyöstä ihan järjetön ukkonen nous mereltä ja siinähän se sitten paukutti, jyristeli ja vilkutteli niitä valojaan. Ja vettä tuli ku saavista kaatamalla. Tai jos mahdollista vielä enemmän.
Aamuyöstä tuli vielä toinenkin ukkonen, mutta se ei ollu läheskään niin iso, enkä heränny siihen ku vaan sen verran että älysin että ukkostaa.

Lopuks vielä, että okei, huijasin teitä niiden kuvien suhteen. Nimittäin:
 kato Anna, mitä mä löysin yheltä huoltikalta ku tultii takas mökiltä!


Mä en vaa voinu jättää sitä sinne levyhyllyyn, koska kaks HeviSaurus-levyy samalla ja vielä ne parhaat. Eikä maksanukaa ku vaa vajaa kympin. Nyt voidaan pitää HeviSaurus-partyt...;)

Nonii, kaikkia varmaan taas kiinnosti ja iha hirveesti, muttajoo...koittakaa kestää.
Nyt se olis taas moro, seuraavan kerran kirjottelen ehkä reilun viikon äästä, sillä huomenna meikäläinen suuntaa kuononsa kohti Evoa, ja Sarastetta.

Rimpsa

4 kommenttia:

  1. MÄ JO KELASIN että ei oo todellista että sinä olit se joka osti ton huutonetistä mun nenun edestä. Et ollu. Nyt meillä on kaikki.

    ..paitsi että vannon ostavani saman boksin itsekin koska pakko

    VastaaPoista
  2. hevisaurus :D ja olit väärässä koska muistin kyl tän blogin nimen!
    - vartiolaisesi

    VastaaPoista