14.7.2012

Keskiaikaista menoa

Käytiin tänään Raaseporin Keskiaikamarkkinoilla. Mentiin pitkästä aikaa veneellä, yleisön pyynnöstä ja siksi että pitäähän uudella lelulla leikkiä, eiku siis... Soutuveneellä ja viisheppasella perämoottorilla oli sinne lähtö aikasemmin vaan aika tuskasta, vaikka viimevuonna yritettiinkin. ( sillon eksyttiin jonkun mökin pihasuvantoon ja käännyttiin takas) Tälläkään kertaa ei vältytty täysin pikku vahingoilta, täräytettin nimittäin suoraan päin vedenalasta kiveä. Selvittiin onneks säikähdyksellä ja pikku naarmulla perämoottorin kölissä.


Ostin yhdestä kojusta ehkä maaliman söpöimmän kaulakorun riipuksen, sellasen pienen pronssinvärisen lohikäärmeen. Ois ollu myös sellasii hopeen värisii, mutta se oli söpöin. Ja mun piti laittaa tähän kuva siitä, mutta kameran akku on näköjään liian lopussa...

Tää kaveri ois halunnu mun nekun.
 Yhellä tyypillä siellä oli neljä tällasta ihanuutta, ihan hervottoman kokosia siperian huskyja. Kaks niistä oli viel iha normaalikoon rajoissa mut ne kaks muuta iha valtavia.


Tänään oli ihan tosi hyvä ilma, se ukkonenki joka näytti merellä tosi pelottavalta, meni ohi sillee salakavaladti hiippaillen jasit alko taas paistaa.

Nyt lopetan, joku päivä voisin ehkä laittaa tänne jotain viimeaikasia piirustuksiakin.

Rimppa



2 kommenttia:

  1. miksei täällä oo tykkää-nappia :( ihanaa kun kirjottelet näin usein, jatka samaan malliin! :)) -serkkusi

    VastaaPoista
  2. SÄ OOT JEESUS
    piti sanomani tosta seuraavasta postauksesta että koivunen on upea, muut oli sellasia että tiesin jo sun osaavan piirtää tollasia ;---------D

    VastaaPoista