1.11.2012

Standing on handprints and autographs, framed pictures on the wall

Hellou.

Käytiin sunnuntaina Annan kaa vihdoinkin sillä kauan odotetulla ja suunnitellulla Helsingin kuvailukierroksella. Alotettiin Pasilan aseman Hesestä ja päädyttiin erinäisten mutkien kautta keskustaan Mäkkiin ja sitä kautta takaisin kotiin.
Löydettiin kaikkii siistei paikkoja ja oltiin välillä vähän epätietoisia sijainnistamme, tai ehkä lähinnä siitä, mikä suunta on oikea.







 Nää oli ehkä maailman kaikkeuden cooleimmat graffitit, varsinki toi peurajuttu ja ne oli ehkä yhessä maailman siisteimmässä paikassa. Kuinka moni tietää, että ihan Pasilan keskustassa on jotain noin hienoa?

 Ensin oltiin vähän epätietoisia sijainnistamme, ja sit yhtäkkiä oltiinki muka taas Lintsillä? Se oli siisti, mutta vähän pelottavaki hiljasena, kylmänä ja autiona, vaikka oli nätti päivä.



Istuttiin tos kalliolla, kateltiin junia, syötiin leipää ja keskusteltiin siitä, miten tavallaan ärsyttävää on, kun Haloo Helsinki! on tehnyt biisin niin monesta Helsingin paikasta. Tai ainakin niissä melkein kaikissa mainitaan joku paikka. Ja sit soi päässä kun menee sinne paikkaan...


Miten hyvää voi kaakao olla kun on koko päivän vaellellut ympäri Helsinkiä pikkupakkasessa?

Se oli siinä,

Rimbu

3 kommenttia:

  1. KUOLEN TOLLE KUVALLLE MIS OON JUST ASTUMASSA JA MUN JALKA ON ILMASSA OH MY GOD EN PYSTY HENGITTÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeiseti kuolet sille hyvällä tavalla etkä huonolla, kun se kerran salpasi hengityksesi...?

      Poista
  2. riiinaaa, päiviitää sun bloogiiiaaaa... terveiiiisiiin serkkuusiii

    VastaaPoista