5.2.2013

Ja Riffi-Raffi soittaa kitaraa, kun ennättää...

Moi. En oo taaskaa kirjottanu sataan vuoteen.
Mun piti kirjottaa jo viikko sitten ja itseasiassa se teksti oli jo olemassa, mut sit en vaa ikin saanu kuvia liitettyä, joten se siitä sitten.



NYT kuitenki kirjotan, koska oon taas vielä hetken täysin vapaa koulusta, koska koeviikko loppu mun osalta eilen ja tänää vaan lahnasin kotona koko päivän. No, okei, oikeesti raadoin koko päivän selkä limassa kun piti saada asunto siistiksi iltaa ja meidän ihanaa vartiota varten, koska leivottiin meillä Runebergin torttuja. Hyviä tuli ja onnistuttiin myös hyvin nauramaan ittemme kipeeks mm. tälle videolle...



Yritettii myös Annin kaa ettii sitä videoo, mis se yks tyyppi selittää omasta synnytyksestään, mut sitä ei enää ollu youtubessa, eli ei sitten mitään siitä.

Oon vihdoinkin alkamassa oppii miten mun kamera oikeesti toimii ja mitä mistäkin napista tapahtuu, kiitos kuviksen.( Tosin sen mystisen BKT "bruttokansantuote"-napin syvin olemus on edelleen hukassa meiltä kaikilta. Myös siltä maikalta...) Pari viikkoo sitte oltiin siel Annan kaa suurin osa tunnista kahestaan ja saatiin yksityisopetusta mm. valotuksen säätämisestä. Ja sit hypittiin siel Myyrmäkitalon käytävillä ja yritettiin pysäyttää liikettä niin että suljinaika pysyy vielä kohtaliasen rajoissa eikä kuvat tärähtäis. Sit seuraaval viikollä sitten yritettiin saada jotain aikaseks ulkona pakkasessa jalustojen kanssa ja sormet ihan jäässä ku muut oli opiskelemassa sitä mitä me tehtiin jo edellisellä kerralla. Ja viime viikol tarkenneltiin.

Anna teki täydellisen frontside ollien.




Viime viikonloppuna meillä kävi yks kappale ruskeankirjavia pikkuapina-majavia leikkimässä tuliikkutehdasta. Miten yhdestä kuusihalosta voi olla noin paljon iloa noin pitkäksi aikaa. Eihän se voi edes maistua hyvältä. Eikä sitä voi syödä...



Tänään sato ihan älyttömasti lunta. Oli tavallaan aika cool, koska ne oli sellasii tosi isoi hiutaleita ja niitä oli paljon, mut eikö kohta vois jo riittää? Mut nyt ku pakastais, nii ois ainaki pari päivää taas tosi nättii ja oisin ihan hyperonnellinen.

Mul on soinu tää jostai syystä koko päivän päässä, aaaaaaaaarrrrrrrrrggggggggggg!



Nyt loppuu,
heippa.

Rimppaliini

P.S. MIKSI OI MIKSI ??!!



2 kommenttia: