3.3.2014

If you’d ask me now, I’d say I’m staying right here


Heijj.
Postauksen aihe on ehkä HeviRiinan kulttuuriviikot part. satatuhatta tai jotain.
Oltiin perjantai-lauantai välisenä yönä Annan ja Sanna-Marin kanssa Amoralin Fallen leaves and Dead Sparrows-levynjulkkarikeikalla. Levyhän ilmesty jo ystävänpäivänä, mutta levynjulkkaribileet oli vasta nyt.


Kuten Anna sanoi: "Ei yhtään hullumpi tapa aloittaa päivää."
Oli ihan tajuttoman hyvä keikka. Tai no, mun mielestä varmaan jokainen noiden keikka on hyvä, mut siis koska kestoa oli noin kaksi tuntia ja kuultiin kaikkia hyviä biisejä. Uus levy kokonaisuudessaan ja lisäks kaheksan vanhaa biisiä, kaikkia parhaita, kuten Exit, jota oltiin Annan kaa salaisesti toivottuki.
Fanityttöiltiin tokassa rivissä Benin edessä ja Arikin tais suurimman osan ajasta heilua siinä jossain hollilla.


Lämppärinä oli jokin aika sitten ekan demonsa julkaissut Fireproven, joka sekin kuulosti ihan hyvältä, vaikkei sitä niin seurattukaan, kun keskityttiin lähinnä Benin stalkkailuun...;D Bongattiin myös jo lähes perinteenomaisesti erään entisen T:llä alkavan tyttöbändin jäsenistä ainakin kaksi, saatoi niitä olla kolmekin, ja saatiin ennen keikkaa hetkeksi seuraa niistä kahdesta eniten melua pitäneestä nuoresta miehestä. Oltiin kuitenki ilmeisesti liian tylsiä, koska eivät viihtyneet kymmentä minuuttia kauempaa seurassamme...

Nyt kun olin just melkein pääsemässä yli tästä keikasta ja siitä hyperaktiiviseta fanityttöfiiliksestä, joka näitä yleensä seuraa, niin mulle iskettiin jo seuraava päivämäärä silmien eteen. 28.3. olis Nosturissa samanlaista menoa luvassa, eikä hintakaan olis paha. 
Täytyy nyt vielä kattoo, päädytäänkö sinnekin vai pidetäänkö vähän taukoa...;)

Nyt se olis heips taas, 

Rimppakinttu

Ps. Kattokaa mitä mulle piirrettiin. Mulla on ihan parhaat serkut.

1 kommentti:

  1. itkunauroin, täytyy myöntää :DDD tsekkaa noi benin ja arsban matchaavat ilmeet tos ekassa kuvaparissa!!
    ollaan kovin tylsiä. ei se mitään??

    VastaaPoista