12.8.2014

Kesämuistelua

Kesäloman, tai oikeastaan jo kahden kesäloman mittaisen vapaa-ajan ja häröilyjakson loppu on nyt koittanut, ja arki alkanut. Nyt on siis hyvä aika kerrata kesän parhaita hetkiä. Ja kyllä, jotta tästä postauksesta ei tulisi viiden kilometrin pituista, rajoitetaan tää nyt siis siihen aikaan mikä oikeasti luetaan kuuluvaksi kesään. Siitä keväästä voidaan tehdä syväluotaavaa analyysiä joskus myöhemmin...;)


Lakkiaiset ja ylioppilaaksi pääsy. Haikeaa ja vaikeaa, mutta samalla oikeestaan aika mageeta.Vaikka mulle tuleekin kyllä ihan hirveä ikävä meidän lukiota ja niitä ihmisiä siellä.
Hullunhauska metsäphotoshoot med Anna ja meidän ns. Viralliset ylppärikuvat.


Työt. Neljä uuvuttavaa ja välillä vähän rasittavaakin, mutta silti ah niin ihanaa ja superhauskaa leiriviikkoa. Keppihevosia ja koiria. Ihania lapsia ja ihan huiput työkaverit, jotka teki jokaisesta päivästä hauskemman ja vaivan arvoisen.

Kesäbiisit.

Robin - Kesärenkaat

Kashmir - Vadelmavene

Robin - Tilttaamaan


Kivenlahti Rock. Ainoot festarit mille sit loppujenlopuks pääsin, mutta oli kyllä hauskaa.Vaikka saatoinkin kyllä missata yhdet eeppiset synttäribileet, jotka ois ollu On the Rocksissa samaan aikaan...ja oon siitä vieläki vähän katkera

Kaverit. Koska oon mä niitäkin nänhy ja koska ootte ihania, puspus.




Lappi, auringonlaskut ja kesäyöt. Kyl te tiiätte, rakastan näitä edelleen.

Opiskelupaikan saanti. Niin, en varmaan ikinä muistanu tänne hehkuttaa, mutta jos tätä lukee joku joka ei viellä tienny, niin mä pääsin opiskelemaan. Graafista suunnittelua, ihan niinku halusinkin. Tuusulaan, Pekka Halosen akatemiaan. Onhan se vähän pylleröstä, että se koulu tosiaan on Tuusulassa, koska matka, mutta kyllä mä selviän.


Mökkeily.  Oj, ihan parasta. Joka vuos pitäis saada mökkihöperöityä ihan rauhassa ainaki kahdeks viikoks.


 Lukeminen ja löhöily. Loppulomasta innostuin lukemaan kunnolla pitkään aikaa. Pari päivää taisin viime viikostakin maata vaan riippukeinussa lukemassa koko päivän. Ja toi Kisse-sarja on muuten älyttömän mukaansatempaava, suosittelen lämpimästi. Lisäeduksi luetaan se, jos on lukenut myös Koirahullun päiväkirja- sarjan, taustat avautuu paremmin...

Kuvailu. Lämpö. Paljaat varpaat. yms.

Nyt saatte taas pärjäillä jonkun aikaa. Hellettä ja lämmintä on varmaan vielä jonkin aikaa jäljellä ja kesähän loppuu virallisesti vasta elokuun lopussa, joten muistakaan nauttia tästä nyt vielä ennen kuin on taas kylmää ja pimeää... :)

Rimppakinttu

P.S. Onko vähän pelottavaa, että kolmen edellisen postauksen otsikot on Robinia...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti