6.10.2014

Hey, it's good to see you again, all those moons it's been a while

Huhu, mikä viikonloppu taas takana.

Lauantaina mun ja Sanna-Marin lokakuun minikeikkaputki jatkui, tällä kertaa pitkään ja hartaasti odotetulla Amoralilla On the Rocksissa, edellisestä kerrastahan olikin jo puolisen vuotta. Mulla oli koko lauantain sellanen lapsuuden jouluaatto-fiilis, kun yrittää puuhailla jotain normaalia, mutta koko ajan muistaa että illalla tapahtuu kivaa ja pieni jännitys kutittelee vatsanpohjassa.
Oli kyllä hauskaa.

Dark Sarah
Ennen Amoralia soitti kaks muutakin bändiä, Dark Sarah ja I saw red, joista ensimmäinen osoittautui varsin hyväksi. Ja hyvä etten tuolilta pudonnu, varsinki ku se tuoli oli  vähän rikki ja meinasin muutenki putoo siitä kun tajusin että Erkka Korhonen, joka on tuttu vähän sieltä sun täältä ja soitti joskus muinoin Arsbankin omassa bändissä, tiluttelee kitaraa tässäkin yhtyeessä.
I saw red ei ollu niin hyvä, mutta kyllä sitäkin kuunteli.


Sit vähän päälle kymmenen tärähti ja se oliki sitten taas menoa. Seisottiin taas vaihteeks eturivissä ihan Benin edessä, mikä johti siihen että ainakin allekirjoittanut tuijotti varmaan puolet keikasta lumoutuneena vain sitä, kuinka nopeasti joku voi tiluttaa kitaraa.


Soittivat koko helmikuussa julkastun Fallen leaves & Dead sparrows -levyn ja sen lisäks kai neljä vanhempaa biisiä, kaikkia parhaita. Ja me laulettiin paljon, eipä siinä setissä tainnu olla ku yks sellanen vanhempi biisi jonka lyriikoita en osannu. Siis kokonaan ;)



Sunnuntaina olin meidän Joutsen-tyttösten kanssa Susen loikka-partiokisoissa ja illalla ajeltiin vielä lukiokavereiden kanssa Keravalle Suville viettämään tytttöjen iltaa ruoan, kuulumisten ja Trivial Pursuitin merkeissä. Kivaa oli, varsinkin kun en niitäkään ollu nähny aikoihin.

Rilbo

4 kommenttia:

  1. ERKKA KORHONEN *sydänsilmähymiö* ihminen, jonka vuoksi Raskasta joulua on vuotuinen tapahtuma :D (no okei, on siellä muitakin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no onhan se kieltämättä aika hurmaava... :)

      Poista
  2. mitä vanhoja ne soitti hnnnngh ois ollu mukavaa kyllä aa
    niinku koska toi levy on niin huippu

    VastaaPoista
  3. Exitin, Pusherin, Leave your dead behindin ja Beneathin

    VastaaPoista