4.10.2014

Pidän kolinasta, joka tulee kun loikkaa viisi viime porrasta





Heippa!
Keskiviikkona käytiin koulun kanssa Kaapelitehtaalla valokuvataiteen museossa zoomaamassa #snapshots näyttely. Oli hauskaa ja mielenkiintosta, suosittelen lämpimästi kaikille valokuvaamisesta ja sosiaalisesta mediasta yms. kiinnostuneille ja miksei kaikille muillekin.
 Päivä oli siitäkin hauska, että näyttelyssä vierähti ehkä puolitoista tuntia, minkä jälkeen oltiin vapaita lähtemään kuka mihinkin omille teillemme.
Itse suunnistiin ostamaan hiiliä Temperaan, joskin kovin monen mutkan ja täyskäänöksen kautta, koska mulla ei ollut mitään hajua siitä missä kyseinen liike sijaitsee, ja samalla kuvailin kaikkea mielenkiintoista. Oli kiva sää, aurinko paisto ja Helsinki oli tajuttoman kaunis. Oli oikein mukava seikkailla ympäriinsä ilman kiirettä ja oikeesti katella paikkoja.





Eilen avattiin Sanna-Marin kanssa syksyn keikkakausi Alavalan Minuntai-levyn julkkarikeikalla Semifinalissa. Meininki oli mainio ja levykin kuulostaa hyvältä, vaikka olinkin aluks ehkä vähän epäileväinen, koska englanninkielinen rock vaihtui suomenkieliseksi lähes akustiseksi popiksi.
Keikkailu jatkuu huomenna, hiukan toisenlaisissa merkeissä tosin. Mutta vain hiukan...;)


Nyt lopetan ja painun nukkumaan,

Rimppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti