30.3.2015

Come and meet the travelers who came the town

Viikonloppu oli ihan mahtava. Tai no, eilen oli kyllä jo vähän väsy ja stressi, mutta anyhow.

Perjantaina istuin koulussa kovinkin levottomana puoli kolmeen saakka. Sit bussilla Kamppiin, ruoanhankintaa ja sit tunnelia pitkin Forumiin, vaikka sen oikeen ettimiseen meni huomattavan paljon aikaa, mutta olisihan se vesisateessa kävely nyt ollut ihan kohtuutonta... Forumin päässä määränpäästä ei sen sijaan ollut pienintäkään epäilystä. Koko kauppakeskus kaikui Floor Jansenin ääntä ja Nightwishin livetallennetta, sitä samaa, jota silloin joskus kävin kattomassa leffateatterissa. Ja sen jonon kyllä näki kilometrien päähän.
Jep, kyseessähän oli Nightwishin nimmaritilaisuus.
Ostin uuden Endless Forms Most Beautiful- levyn ja jäin venailemaan Idaa, joka ilmestyikin paikalle melko nopeasti, siinä jossain neljän maissa.
Jonoteltiin aikamme ja päästiin hakemaan nimmarit, pienen kuumotuksen saattelemana tottakai. Moikkailtiin jäsenet ja Empun kanssa jopa juttelin muutaman lauseen jotakin...:D
Koko juttuhan oli järkätty ihan mahdottoman hyvin ja meininki oli mitä mainioin. Eikä jonottamiseen mennyt edes ihan tuhottomasti aikaa, tunti venattiin ennen nimmaroinnin alkua ja toinen sitten omaa vuoroa odotellen.


Täytyy muuten sanoa, että tuo uusi levy on ihan superhyvä, suosittelen. Hankkikaa jostain ja kuunnelkaa edes kerran, kannattaa, :)

Launtaina olin aamupäivällä hoitamassa kesän leireihin liittyviä juttuja Pauligin huvilalla ja illalla kutsui Jyvänen, jo toisen kerran tänä keväänä. Tarkoitus oli mennä katselemaan JED:iä eli siis Jonsu ja Emppu duoa, mutta homma lähtikin sitten vähän lapasesta ja muuttuikin vimmaiseksi Kimblen pelaamiseksi. Hyvä ettei se pelilauta välillä lennelly siellä pitkin ja poikin. MUTTA, mä kuitenkin voitin yhden niistä peleistä, jei!
Katsottiin me toki se keikkakin, ihan kiva oli, ja naurettiin Masi "thö miksaajan" niin kovinkovin tylsistyneelle olemukselle...:D

Okei, nyt mä lähden nukkumaan,

Rimppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti