3.3.2015

Here I go again

Tänään asiaa mun jä äitin viime lauantaiselta miniroadtripiltä Tampereelle ja takaisin. Tai ehkä lähinnää siitä, mitä Tampereella tapahtui.

Ihan ensin haluiaisin vain kysyä, että miksi Tampereella kaikki on niin vaikeaa? Ensin oli hirveästi yksisuuntaisia katuja ja risteyksiä, joista ei saanut kääntyä johonkin tiettyyn suuntaan, useinmiten vasemmalle, eikä meinattu löytää parkkipaikkaa. Kun se parkkihalli sitten vihdoin löytyi, oli sielläkin kauheasti kaikkea muka hankalaa, aina parkkihallin ovista ja puomeista epäloogisiin paikkoihin sijoitetuista hissinappuloihin ja vaikeisiin parkkimittareihin, Mutta Hesen kanasalaatti oli kyllä äitin mukaan parempaa kuin Helsingissä. Ja ehkä ohjeiden lukeminenkin ois auttanut useimmissa pikku ongelmissamme...

Ja sitten pää asiaan. Tosiaan, käytiin katsomassa Musiikkiteatteri Palatsin I Wanna Rock -musikaalin. Tätäkin oli odotelu jo huomattava tovi, hartaamman puoleisesti. Täytyy myöntää, ettei se kaikkein pienin syy innokkaaseen odotteluun, tietenkään, ollut Ari Koivusen kovinkin keskeinen osa kyseisessä esityksessä.

Kuvaus kopioitu Musiikkiteatteri Palatsin nettisivuilta:

I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali. Musikaali kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Ville uneksii kuitenkin suuremmista ympyröistä. Hän karkaa Andy McCoyn ja Hanoi Rocksin kanssa Tukholmaan, Englantiin, Japaniin ja Jenkkeihin. Nääs-Villen kiertueelta ei kommelluksia tule puuttumaan.



Miten Ville selviytyy maailmalla, hän kun puhuu vain tampereen kiältä? Kiertueellaan Ville kohtaa lukuisia huippubändejä kuten Whitesnaken, Twisted Sisterin, Guns N’ Rosesin ja Mötley Cruen. Lopulta kuitenkin reissaaminen alkaa tuntua raskaalta ja reissussa rähjääntynyt Ville palaa Suomeen, ja löytää itsensä...

Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Moottoritie on kuuma, Up Around The Bend, Here I Go Again, I Wanna Rock, Jump, Don’t Stop Believing, Welcome To The Jungle ja monet monet muut.

Oli kyllä hupaisaa. Ihan kiva juoni ja  hyviä vitsejä ja ennenkaikkea hyviä esiintyjiä (muutkin kuin Arsba) ja lauluesityksiä.
Naurettiin useampaan otteeseen ihan vedet silmissä kun juttu lähti niin käsittämättömän lennokkaaks. Parhaat oli kyllä ehkä ne vitsit jotka jotenkin liittyivät Arin esittämän Mike Monroen ulkonäköön, koska noh...maybe you understand...

"Kato nyt, täst saa jo kiinni!" *ari yrittää epätoivoisesti löytää jotain kohtaa mahastaan, mistä oikeastikaan saisi kiinni...*
"Jätkä painaa varmaan kymmenen kiloo! -No kai, jos syö yhen greipin päivässä!"
"Hanoi Rocksin pienirintainen naislaulaja--"

Mutta juu, oikeasti ihan hyvä esitys mukavassa paikassa, joten jos liikutte tässä kevään aikana Tampereella ilman sen kummenpaa virikettä, niin kannattaa harkita tuon katsomassa käymistä. Päivänäytöksessä jossa oltiin, oli aluks vähän valjua, mut kyllä se yleisö siitä lämpes ja lähti mukaan, vaikka iltaesityksessä ois varmaan ollu vielä parempi ja rennompi tunnelma.

Loppuun vielä vähän roolilistaa ja videota ja sit se ois taas moi,
Rimbu

Ville, roudari: Ari Myllyselkä
Mirkku, Villen tyttöystävä: Elisa Lairikko
Pelle Miljoona: Miro Honkanen
Andy McCoy: Miro Honkanen
Mike Monroe: Ari Koivunen
Sam Yaffa: Tero Tanhuanpää
Guns N’ Roses, Axl Rose: Ari Koivunen
Twisted Sister, Dee Snider: Jussi Ojanen
Journey, Steve Perry: Ari Koivunen
Nasty Suicide: Jussi Ojanen
Razzle: Jani Auvinen/Ville Siurulainen
Joan Jett: Sonja Lairikko
Toimittaja: Sonja Lairikko
Whitesnake, David Coverdale: Ari Koivunen
Mötley Crew, Vince Neil: Miro Honkanen
Bob, tuottaja: Ari Myllyselkä
Sari, Mirkun ystävätär: Sonja Lairikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti