6.9.2015

I'm seeing only tigers everywhere I look

Ylimääräinen vapaapäivä, yllättäen yltynyttä Harry Potter -fanitusta, Korkeasaaren Kissojen yö, yhdenyön mökkikäynti. Lähinnä näistä koostuu mun tän viikkoinen pitkä viikonloppu.

Perjantaina olin tosiaan vapaalla jalalla koko päivän, koska Keudan opettajien koulutuspäivä (tai ehkä virkistys, en minä tiedä...) Hyödynsin sen tehokkaasti nukkumalla vähän pidenpään, katsomalla leffaa (joojoo, se oli seitsemännen Potterin viimenen osa...) ja sitten iltapäivällä lähtemällä ystäväni Annan kanssa Korkeasaareen loppuillaksi zoomailemaan hienoja kissoja ja vähän hyvän livemusiikinkin perässä.


Nähtiin melkein kaikki kissat (paitsi manuli, jota ei nää melkein ikinä...), mutta suurimman vaikutuksen teki kyllä se oikeastikin kookkain ja valmiiksi suosikein, eli Amurintiikeri. Onnistuttiin pääsemään hyvän taktikoinnin ansiosta katsomaan ihan siitä lasin vierestä sekä virikeruokinta että se ihan oikeakin ruokinta ja voi jummijammi. Se fiilis kun melkein kaksisataakiloinen, usksomattoman kaunis kissapeto tassuttelee siitä ihan vierestä ja välissä on vain ohut lasi. Kaksivuotias naarastiikeri, Sibir, jota molemmat kerrat tarkkailtiin, oli kovin puuhakkalla tuulella, juoksenteli, loikki ja kuljeksi ympäriinsä ja tarjosi kovasti viihdettä ja ihailun aihetta.
Oli ne lumileopardit ja se amurin leopardikin ihan kivoja. Ja ilves. Ja leijonanpennut myllytti toisiaan vähän sitten illalla pimeässä...:)

Ysiltä Karhulinnan Amur- lavalla oli luvassa vähän erilaista viihdettä, kun "kaksi kissaa ja hevipantteri" eli Alavala pääsi vauhtiin. Oikein mainio, vajaan tunnin setti. Ja ihan uuttakin matskua kuultiin, mutta jäin silti vähän kaipaamaan sitä Kill kill killiä, se kun ois sopinu niiden tiikeriviittausten takia sinne niin hyvin.

Lauantaiaamuna lähdettiin mökille, missä lähinnä vaan hengailtiin ja syötiin. Kävin mä eilen vähän kuvailemassa illalla ja tänä aamuna poimittiin koko porukka muutama litra mustikoitakin, iskäkin jopa.

Niitä kuvia sitten varmaan myöhemmin, tää oli tällä kertaa tässä.
Heipsaa,

Rimpe


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti