26.9.2015

Urpoillaan frendien kaa, meil on nyt tätä yhteistä aikaa



Tänään kouluun vasta varttia vaille yhdeksi.
Lyhyt pävä, vaan puol neljään.
Sain auton käyttöön ja oli parasta ajella kouluun rauhassa (paitsi et oikeesti tuli vähän kiire ja melkein myöhästyin...)
Palautetta vanhoista tehtävistä ja vähän uutta luentoa.
Urpot, mutta niin ihanat kaverit ja ihan jumalattoman huonoa läppää, taas vaihteeks.
Niin paljon mansikkateetä ja mokkapalaa.

Iltapäivällä ajoin suoraan Perttulaan ja vietin useamman tunnin Jennillä viihdyttäen lapsia, pesten koiraa ja katsoen Pikku Kakkosta.

 Katsoin tänään myös loppuun uuden suosikkisarjani, jonka aloitin eilen iltapäivällä ja nyt mua harmittaa ettei siinä ollut ku 10 jaksoa.
Samalla mietin kuitenkin, että meneeköhän mulla nää jutut vähän liian usein vähän liian överiks, kun kerran katon tätä Robinin Just nyt- sarjaa ihan kikseissä ja laulan näitä biisejä mukana...??
puhumattakaan siitä et oisin koko viikon aikana kuunnellu oikeesti mitään muuta kuin Robinia
(lisäksi sängyssäni on tällähetkellä HeviSaurus-lakanat, mikä kertoo jostain niistä edellisistä kerroista kun homma lähti "hiukan" lapasesta...)

Eilen oli ehkä syksyn tähän mennessä hienoin auringonlasku, josta sain onnekseni räpsättyä muutaman kuvankin kameran pienestä välikuolemasta huolimatta (se päätti että on taas aika tehdä pinkkejä kuvia, kuten tässä postauksessa...)

Huomenna Käpiksen talkoot ja ihan hävyttömän aikainen herätys noin niinku lauantaiaamulle, eli nyt loppuu ja mä lähen kohti unilandiaa.

Rimbu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti