12.9.2017

Huolimatta siitä että pelkään, aion hypätä tuon pedon selkään

Alan pikkuhiljaa päästä syysmoodiin. Oon kuunnellut Alavalaa ja kaivanut neulepaitoja kaappien perältä esiin. Pitäis ostaa lisää teetä. Tänään mietin myös pitkästä aikaa, kuinka kivaa ois oikeesti lähteä johonkin valokuvaamaan. Oispa mun kamera kunnossa. Ja perjantaina sitäpaitsi käytiin Korkeasaaressa Kissojen yössä ja se, jos joku on varma syksyn merkki!



Viime viikon torstaina oli ekat oikeet amk-opiskelijabileet, kun meillä oli fuksiaiset!
Oltiin Kaivopuistossa pukeutuneina lapin/siperianlomaan sopivasti ja mm. ryömittiin maassa, pelattiin Kuka pelkää mustekalaa ja pelastettiin rommipulloa haaksirikosta. Kivaa oli! Jatkoilla oltiin Apollossa.



Tasan viikko ennen fuksiaisia vietettiin Myyrmäen taiteiden yötä. Päädyin partio-edustustoon puolivahingossa ja sen jälkeen kävin kattomassa ensin Emppua (ja kuulin niitä Alavala-biisejä ihan livenäkin) ja myöhemmin Kalevauvaa. Molemmat keikat oli kyllä hyvät, eikä haitannut että tennarit oli sateesta läpimärät.

Koulukin alkaa pikkuhiljaa oikeesti sujua, vaikka mulla on kyllä kaikki rytmit varmaan vieläkin ihan sekaisin, kun ne päivien alkamisajat painottuu kovasti sinne iltapäivien puolelle. Tänään onneks alko syksyn viimenenkin kurssi, joka vähän tasaa tilannetta.

Rimbau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti