17.12.2014

Sweet music, starry skies


Kuunnelkaa, nää on ihan uskomattomat.


Enää 7 yötä jouluuuuun. Ja sehän tarkoittaa että:

  • Hurjat, ikea-kassillisen ruokaa ja puoli viiteen aamuyöllä valvomista vaatineet lukioporukan pikkujoulubileet Numlahden perukoilla, ovat takana päin. Naurua (ja vähän itkuakin), lukematon määrä ei-niin-julkaisukelpoisia keskusteluja, lautapelejä ja Twisterissä kipeytyneitä raajoja. Viimeinenkin meistä on nyt nähnyt Leijonakuninkaan kaksi ensimmäistä osaa. Ja ei, se viimeinen en todellakaan ollut minä.
  • Sain vihdoin asennettua parvekkeelle jouluvalot. On kiva, kun tulee koulusta puoli viideltä ja näkee ne tuikkimassa parvekkeen kaiteessa.
  • Rakastan edelleen joulukuun auringonpaistetta. Ja sitä onkin viime päivinä riittänytkin, vaikka istunkin lähes koko valoisan ajan koulussa. Eilen ehkä jopa vähän kiusaksikin asti, kun se paistoi ensin silmään heijastuksena kaverin koneen näytöstä ja sitten myöhemmin ihan suoraankin.
  • Luntakin oli, vaikka se olikin tollasta märkää räntälunta ja kerkesi jo sulaa täältä Vantaalta poiskin ( Tuusulassa sen sijaan sitä vielä on...). Elättelen kuitenkin vielä pientä toivetta valkeasta joulusta, ja joku sellaista on kai vähän lupaillutkin, mutten viitsi liikaa innostua, ettei sitten tule pettymystä...
  • ENSIMMÄISET JOULUKUUSIKAUPPIAAT <3<3<3<3<3<3<3<3 Niin paljon sydämiä, ettei ne kaikki ees mahdu tähän. Tän päivän saldona jo kaksi, Hyrylässä ja Tammistossa. Kanssamatkustajani saatoivat busseissa ehkä hieman hämmentyä kun hihkuin onnessani ja liimasin naamani autuaana virnistellen bussin ikkunaan kyyläämään niitä puita.
  • Huomenna kavereita ja kauneimpia joululauluja niiden parhaiden esittäminä. JEIJ!
Rimpe





2 kommenttia: