2.6.2015

There was a day when everything was good, the sky so blue

Voihan kesä. Se on nyt.
Tänään paistoi aurinko ja mukavan lämminkin oli. Ihan kiva, en nimittäin muista millon oisin ollu niin läpimärkä, kuin eilen kun poljin alkuillasta kotiin Tammistosta.

Toinen työpäivä takana, jäljellä vielä muutamia ennen keskellä kesäkuuta olevaa kahden viikon toiminnantäyteistä minilomaa. Lapset on kivoja ja niitä on tarpeeksi vähän, ympäristö mukava ja työkaveritkin kelpo tyyppejä. Ja ruoka on hyväääääää <3 Ihan perus kokkileiri siis.



Viikonloppu oli yhtä juhlaa. Perjantaina oman koulun kevätjuhla, jonka parasta antia oli kyllä se kuva- ja mediataiteen opiskelijoiden kuvaama "dokumentti" Tuusulan järven mystisestä hirviöstä.
Lauantaina ensin aamulla Juhon peruskoulun päättärit, jäbä pääs ysiltä. Ja myöhemmin iltapäivällä yhdet kappaleet yo-juhlia. Kavereita pitkästä aikaa ja hyvää ruokaa. Kiitos vielä siitä järjestäneelle taholle, mikäli sattuu tätä lukemaan.
Sunnuntaina pikkuinen Too-too sai nimekseen Nelli. Koko hullu suku koolla ja ihan liian hyvää voileipäkakkua. Eipä kyllä missään muussakaan mitään vikaa ollut, ei sen puoleen.

Loppuun haluiasin vielä esitellä uuden toverini, jonka sain eilen käpäliini tunnin odottelun jälkeen Gigantista. Ei mun vielä eilisaamuna ollut tarkoitus sitä ostaa juuri nyt, mutta sitten kävi asioita ja hups...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti