25.10.2015

"You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead"

Hellou.

Viimeviikolla olin kotona keskiviikkoon saakka, koska onnistuin saamaan syyslomalla töissä lapsilta jonkun ihkun pöpön ja olin melko lailla veto pois ainakin siihen keskiviikkoon saakka, vaikka en kyllä vieläkään taida olla ihan kunnossa. 


Sitkeästä flunssasta huolimatta oli kuitenkin ihan kiva leiri, paljon mielenkiintoisia koiravieraita, koira-askarteluja ja muita koiramaisia aktiviteetteja. Ryhmä oli ihan kiva ja ohjaajien kipeys/väsymystaso ylitti loppuviikosta sen kultaisen rajan, jonka jälkeen läppä muuttuu uskomattoman huonoksi. Lisäteemana leirillä taisi olla Antti Tuisku...

Mut joo, kotona ollessani oon lähinnä maannut sohvalla ja 
taas vaihteeksi, pitkästä aikaa, kattonut huomattavat määrät HIMYMiä ja lievästi sanottuna obsessoitunut täysin uudestaan. 
Oon juonut valtavat määrät teetä ja niistänyt enemmän kuin ehkä tiesin mahdolliseksi.

Tänään vietin ehkä parhaan sunnuntain pitkään aikaan; viritin eilisiltana Perttulassa sänkyni viereen pienen "viihdekeskuksen", tosinsanottuna miniläppärin+irrallisen levyaseman+kaiuttimen, ja vietin muutaman tunnin edellämainitun sarjan parissa ja tänään sama meininki jatkui heti aamusta. Mikään ei oo ehkä parempaa, kuin maata peittoon kääriytyneenä sängyssä sateen ropistessa ikkunaan katsomassa jotain noin nerokasta, teekuppi ja hillitön irtokarkkipussi käden ulottuvilla (ne oli tarjouksessa cittarissa).

Saatoin myös tulla pelottavan onnelliseksi siitä vesisateesta ja syksyn tunnusta kotiin ajaessani. Pimenevä ilta, vaikka kello ei ole viittäkään, liikennevalojen värikkäät heijastukset märässä asfaltissa ja paras syysmusa täysillä auton kaijuttimissa.

Eilen kävin mummilla moikkailemassa nuorempia serkkuja. Illemmalla hengailin myös yhden erityisen hurmaavan nuoren miehen kanssa, vietin illallistreffejä vielä vähän nuoremman tomeran neidin kanssa (tai siis lappasin sitä safkaa mahdollisimman nopeasti sinne nassuun) ja rapsuttelin sitä makarooniksi keittiön lattialle heittäytynyttä onnelista kojoottia.

Enää vajaa pari viikkoo syksyn parhaaseen viikonloppuun ja ens viikonloppunakin varmaan aika uskomattomat bileet The Circuksessa...;)

Nyt heips taas,

Riina

PS. Ainii, meen huomenna haastatteluun työharjottelupaikkaa varten. Toivottavasti nappais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti